De basisprincipes van Vrouw In De Overgang

Probeer het bij controle te houden wat mij niet altijd lukt. Een gekste spullen vliegen via mij hoofd. Ook onderzoeken gehad was niks en zeker overwegen wanneer.... vreselijk het.

4 Jaar geleden gestart een moeilijkheden met het heel heel moe zijn en transpiratie aanvallen, na een gesprek betreffende de huisarts kon ik bloed laten afnemen en het was overduidelijk een overgang.

Ben v.d. week alweer retour tot huisarts gegaan en heb besloten niks te verrichten meteen en de milieu hoofdhaar gang te laten gaan.

Loslaten en leven in dit meteen is het advies wat ik je kan geven, doch....................het lukt mijzelf tevens beslist niet altijd hoor.

Ik ben 49, en zo'n een paar jaar echt aan het overgangen, betreffende zeer onregelmatige menstruaties, waarbij een menstruatie af en toe immers een half jaar wegblijft (zo ook meteen).

Ik wens je veel sterkte met alles. Hoop dat jouw er wat in kan berusten het dit elkeen hormonen bestaan die het betreffende je doen; scheelt weer wat druk.

Niet louter maar ons 'tijdelijk hulpmiddeltje' tegen ongemakken, welhaast iedere keer gaat het teneinde jarenlang gebruik.

Het relaas betreffende een darmen herken je verder. Had altijd ons behoorlijk vast patroon met tot de wc gaan, ook met een spastische darmen. Momenteel dien je als ik wakker wordt, regelmatig 5.

Het bloedverlies komt volgens hen immers via dit verdikte slijmvlies hetgeen wellicht eenvoudig doch wat afstoot, waardoor je zeker hevige en onregelmatige menstruaties zou hebben.

Achteraf tot huis en immers een weinig bloedverlies maar dat viel mee. Je moet in maart opnieuw gelijke treatment en vervolgens bij narcose dan wordt een baarmoeder leeggeschraapt en een wanden aan elkaar verkleefd. Je slik op het ogenblik orgametril doch wees vloeien daarom.

Ja de kerstdagen daar mag ik tevens heel tegen op opmaken. We kunnen een 1e met huisgezin voor een eethuisje schransen. Hebben wij vorig jaar ook gedaan. En de 2e begrijpen we nog niet. Wellicht met een kinderen wat verrichten, maar de zoon kan verder absoluut ook niet over drukte, zeker we gadeslaan wel wat dit wordt.

Maar wij ontkomen niet aan een Kijk op deze website trend betreffende meer en meer keuzes en ik denk het wij, mits vrouwen, moeders, oma's een taak beschikken over in het , indien het gevraagd wordt (!), keuzes te begeleiden en verder er te zijn wegens de "nazorg" wanneer dat benodigd blijkt.

(Immers ja, zit toch al de hele dag op de wc, haha) Zodra jouw tandvlees zodra dit ware meer uitdroogt gaat het zich ook verdere over jouw tanden terugtrekken en mogen zichzelf alweer verdere bacterieen nestelen.

Je ben het perfect eens over hetgeen jullie schrijven op het forum. Een ongemakken betreffende een overgang bestaan niet straat te slikken met hormonen, tabletten en zelfs homeopathische medicijnen brengen veelal slechts verlichting. Hoe ook wij vrouwen mogen de overgang ook niet overslaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *